Dit weekend spelen de Apollomeiden een uitwedstrijd in Groningen tegen Basketball RTC Noord. De wedstrijd begint zondagmiddag om 16.30 in het Willem-Alexander Sportcentrum.

Voor de U20 meiden van Apollo is het zaak om de goede wedstrijd van afgelopen weekend een passend vervolg te geven in Groningen. De wedstrijd in de heenronde eindigde in een 48-41 Amsterdamse overwinning. Het Groningse team verloor afgelopen weekend met kleine cijfers van Binnenland en staat in de middenmoot van de competitie. Basketball RTC Noord wint van de teams die onder hen staan in de ranglijst. Daarnaast hebben de betere teams het vaak lastig tegen het meest noordelijke opleidingsteam. De Apollomeiden zijn dus gewaarschuwd.

De wedstrijd op zondag is de laatste van het weekend in de vrouwen eredivisie. Eerder spelen Grasshoppers tegen Shooters, Rent -a-Professional tegen Red Stars, Den Helder tegen Hoofddorp en Jolly Jumpers tegen Cangeroes. Al deze wedstrijden zijn interessant in de strijd om de Final Four plekken.