Tip voor alle jeugdtrainers en -coaches: een leuk uitje met de ouders!

Neem alle ouders mee naar het theater!

Ouders in de sport zijn heel belangrijk. Voor hun eigen kind en vaak ook voor de vereniging! Maar ze kunnen ook wel eens lastig zijn… Bijvoorbeeld als ze zich met jouw taak als trainer/coach bemoeien of iets te fanatiek zijn. Herken je dit? Neem dan alle ouders van jouw team mee naar de nieuwe theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ 2.

Het is een heerlijk avondje uit in het theater; soms ontroerend, soms hilarisch. Een fantastisch uitje voor jou en de ouders van je team. Een leuke manier om elkaar ook eens op een andere wijze te zien en met elkaar te lachen! Het verhaal dat gebracht wordt, zorgt er bovendien voor dat jouw spelers zich nog beter kunnen ontwikkelen en dat het voor jou als trainer/coach nog leuker wordt!

Enthousiast geworden? Organiseer dan nu een uitje met alle ouders van je team: met z’n allen naar het theater. Hoe zou je dat kunnen aanpakken?

  1. Spreek de ouders persoonlijk aan bij een training of wedstrijd. Jouw boodschap: dit is leuk en belangrijk dus laten we met alle ouders gaan!
  2. Kopieer onderstaande tekst rechtstreeks in een mail naar alle ouders van jouw team. Zo kunnen ze de informatie rustig nalezen.
  3. Zet de tekst ook op de website van je eigen team, op de website van de vereniging en in jullie nieuwsbrief. Tip: zet bijgaande foto er bij!

De kaartjes kosten normaal € 20,-, maar ouders kunnen voor slechts € 5,- een kaartje kopen via www.welwinnenhe.nl. Daar zijn ook de speelsteden en -data van dit seizoen te zien.