Selectietrainingen Vu16 Nederlands Team

Afgelopen zondag was in Zwolle de selectietraining voor het nieuwe Vu16 Nederlands team. Voor Landslake Lions waren daar Epiphany Etienne, Lisanne Bonnema, Naomi Blok en Denise Bloemkolk aanwezig. Na deze lange dag kregen Epiphany en Denise te horen dat ze verder mogen in de selectie. Voor Naomi en Lisanne was het helaas afgelopen. De volgende trainingsstage van de Vu16 selectie is op 22 en 23 december 2013.

Van 27 t/m 29 december 2013 speelt het Vu16 team vervolgens een internationaal toernooi in Namur, België. Het team dat aan dit toernooi zal deelnemen wordt op 23 december (aan het eind van de dag) bekend gemaakt en de geselecteerde speelsters krijgen dan meer informatie over de stage.

Spannend dus nog voor Epiphany en Denise. We zullen duimen voor ze.

Het uiteindelijke doel is om bij de EK in de B poule in Estland, promotie af te dwingen naar de A poule. Dat EK wordt gehouden van 31 juli t/m 10 augustus 2014.