De decembermaand is niet zo goed begonnen voor de vrouwen U20 van Apollo. De eerste van twee belangrijke competitiewedstrijden ging vorige week verloren. In Den Helder was het plaatselijke team met 83-40 te sterk.

Dit weekend volgt de tweede wedstrijd waarbij het ergens om gaat. Tegenstander is het U20 team van Batouwe, dat tegenwoordig onder de naam Rent A Professional door het basketballeven gaat. Het team uit Bemmel doet het goed in de competitie. Hoewel geteisterd door het blessurespook staat het team momenteel op een derde plaats in de ranglijst. Afgelopen weekend werd een verrassende nederlaag geleden tegen Binnenland.

Voor de Apollomeiden is het zaak om deze wedstrijd winnend af te sluiten om niet te veel achterstand op de leiders op te lopen.

De wedstrijd is zaterdagmiddag 14 december om 13.30 in de Apollohal.