Johan Kaal: vrijwilliger van het jaar!

Met trots melden wij dit jaar Johan Kaal aan als vrijwilliger van het jaar. Johan is al jaren erg actief binnen onze vereniging. Hij is trainer en coach van ons meiden onder 16 team en haalt het beste bij deze meiden

Johan Kaal

naar boven: kampioen én Noord Hollands kampioen! Daarnaast hebben de meiden ook meegedaan aan het Nederlands Kampioenschap. Hij traint drie keer in de week dit meidenteam met heel veel plezier. We kunnen dus wel zeggen dat Johan een erg gedreven trainer en coach is. Daarnaast verzorgt Johan de fantastische filmpjes voor op de website. Hij filmt de wedstrijden van ons Dames 1 team en ook bij andere gebeurtenissen staat Johan al klaar met zijn camera. Zo filmt hij regelmatig bij de basketballschool, bij toernooitjes, bij kampen en andere teams. Hij interviewt vaak de coach van Dames 1 en de coach van de tegenpartij. Hij weet de filmpjes altijd mooi te monteren om deze vervolgens op de website te kunnen zetten. Verder is Johan de back-up van de speaker bij Dames 1 wedstrijden en is ook bereid om af en toe de muziek te regelen tijdens deze wedstrijden. We kunnen dus wel zeggen dat we erg blij zijn met zo’n vrijwilliger als Johan Kaal!