Duel in Den Helder voor BC Apollo vrouwen U20

In onze voorbeschouwingen hebben we het al even aangestipt. December wordt een interessante maand voor de vrouwen U20 van BC Apollo. Er zijn weliswaar nog maar twee competitiewedstrijden te spelen in 2013, maar die wedstrijden zijn wel belangrijk.

Allereerst wacht dit weekend een uitwedstrijd bij Den Helder. De ploeg uit Noord Holland staat samen met Apollo op een gedeelde derde plaats met twee verloren wedstrijden. Wat dat betreft staan de Heldenaren op de juiste plek, want ze verloren van Grasshoppers en van Rent-A-Professional, de nummers 1 en 2 op de lijst.

Overigens speelt de complete top-6 in de competitie komend weekend tegen elkaar. Op vrijdagavond speelt nummer 1 Grasshoppers tegen nummer 6 Cangeroes en op zaterdagmiddag speelt nummer 2 Rent-A-Professional tegen nummer 5 Binnenland.

De kaarten zullen dus op tafel moeten komen in de strijd om derde plaats in de competitie. Het team dat de wedstrijd wint, blijft volop in de race. De verliezer moet even pas op de plaats maken.

De wedstrijd begint zaterdag 7 december om 13.30 in de sporthal aan de Sportlaan.