In het laatste weekend van november wacht voor de Apollomeiden nog een lastige klus. In de Apollohal wordt vrijdagavond de regionale derby tegen Hoofddorp afgewerkt.

Deze wedstrijd is eens te meer lastig omdat op de Hoofddorpers weinig peil te trekken valt. Afgelopen weekend werd van Binnenland gewonnen en lijstaanvoerder Grasshoppers liep ook al tegen een nederlaag tegen Hoofddorp aan. Aan de andere kant verloor het Hoofddorpse CTO-filiaal van Den Helder, van RTC Noord, van Cangeroes en van Rent-A-Professional. Wisselende resultaten dus en daarom oppassen geblazen voor de Apollomeiden.

Apollo heeft een relatief rustige novembermaand achter de rug. Tegen de minder hoog geklasseerde tegenstanders werden geen fouten gemaakt. De wedstrijd tegen Hoofddorp vormt de inleiding voor een pittige decembermaand met wedstrijden tegen Den Helder en Rent-A-Professional in het vooruitzicht.

De wedstrijd begint vrijdagavond 29 november om 20.45 in de Apollohal.