Winnaars Grote Clubactie!

Ook dit jaar deed onze club weer mee aan de Grote Club Actie. Op 14 september jl. ging de verkoop van start en al na een paar dagen kregen we het eerste volle boekje terug! Volgende week 28 november zal de officiële trekking plaatsvinden (kijk voor de uitslagen op www.clubactie.nl).

Gelukkig waren er ook dit jaar weer enthousiaste leden die ervoor hebben gezorgd dat er weer veel loten zijn verkocht. In totaal zijn er 558 loten verkocht door onze jeugd en dat zijn er 162 meer dan in 2012! Wat een super resultaat! Onze senioren nemen automatisch ieder 4 loten af en dit betekent dat er nog eens 296 loten bij komen. In totaal dus 854 loten!

De meeste loten worden eigenlijk altijd verkocht door onze jongste leden uit de MU12 en JU12 teams en we vinden het helemaal super dat we elk jaar op jullie kunnen rekenen en zonder jullie zou de Grote Club Actie niet zo’n groot succes zijn.

Dit jaar werden we echter verrast door onze iets oudere jeugd. Het hele team van Molly, MU18 (met ook een aantal MU 16 speelster) leverde allemaal een goed gevuld boekje bij ons in en waren hiermee verantwoordelijk voor meer dan de helft van de verkochte loten! Thank you Molly for motivating your girls! Misschien een tip voor de andere coaches om te vragen hoe Molly dit voor elkaar heeft gekregen :).

Natuurlijk waren er ook dit jaar weer mooie prijzen te winnen. De prijswinnaars van dit jaar zijn geworden:

winnaars

Vlnr: Donna Jong, 3e prijs 20 euro (51 loten), Robin Tetenburg, 1e prijs 50 euro (96 loten) en Epipheny Etienne, 2e prijs 40 euro (86 loten).

Wat er met de opbrengst van de Grote Club Actie wordt gedaan kunnen wij jullie op dit moment niet vertellen, maar we hopen dat het bestuur dat binnenkort laat weten.

Nogmaals bedankt allemaal en de hartelijke groeten!

Victor en Renate Turpijn