Komende zaterdag reizen de Apollodames naar Soest voor een uitwedstrijd tegen Red Stars. In het Utrechtse dorp onder de rook van paleis Soestdijk moet worden aangetreden tegen de nummer negen van de eredivisie U20. De debutant in de eredivisie heeft alleen nog maar tegen de topteams gespeeld. Het laat zich aanzien dat deze teams gewoon nog een maat te groot zijn.

Apollo heeft net twee wedstrijden tegen BC Shooters achter de rug, voor competitie en beker. Beide wedstrijden werden succesvol afgesloten. Maar het is voor Apollo wel zaak om te blijven winnen omdat de race naar de Final Four momenteel door maar liefst zes teams wordt gelopen. Naast Apollo zijn dat Grasshoppers, Rent-A-Professional, Binnenland, Cangeroes en Den Helder. Met name de decembermaand wordt interessant voor de Apollomeiden met wedstrijden tegen Den Helder en Rent-A-Professional.

Coach Jesse Korf kan beschikken over het grootste deel van zijn selectie. Inmiddels is wel duidelijk dat Krista Bridina dit seizoen niet meer in het team zal terugkeren. Zij heeft een knieoperatie ondergaan na haar zware blessure in de allereerste competitiewedstrijd en is inmiddels terug in Letland.

De wedstrijd is zaterdag om 14.00 in Sporthal Beukendal in Soest.