Oude tenue ophalen

Beste leden van de vereniging,

Zoals u wellicht heeft opgemerkt, is er 28 oktober jl. een bedrag van € 25,- van uw rekening geïncasseerd. Dit bedrag betreft de tenuebijdrage van het seizoen 2012/2013. Vorig seizoen dus.

Normaal gesproken wordt dit bedrag aan het begin van dit seizoen geïnd. Het bestuur had vorig seizoen bedacht dit voor een keer niet te doen. Echter, is tijdens de laatste ALV vergadering met de aanwezigen besloten dit alsnog (achteraf) te incasseren.

Ook leden die sinds dit jaar hun lidmaatschap hebben beëindigd dienen het bedrag van € 25,- af te dragen. Voor het huidig seizoen (2013/2014) zullen wij de tenuebijdrage bij de tweede termijn van de contributiebetaling aftrekken.

Vanaf het volgend seizoen zal de bijdrage weer aan het begin van het seizoen geïncasseerd worden, zoals u van ons gewend bent. De tenuebijdrage geldt enkel voor wedstrijd spelende leden.

Wij vragen uw begrip voor deze kwestie.

Inmiddels spelen de teams met nieuwe tenues. De oude tenues worden niet meer gebruikt. Spelers en speelsters die graag hun oude tenue willen hebben kunnen deze ophalen bij de tenuebeheerder, Erwin Rosenkrantz. De oude tenues kunnen worden opgehaald op twee ‘open dagen’. Deze dagen zijn 15 en 16 november vanaf 19:00 uur tot 21:00 uur.
Bent u geïnteresseerd in het oude tenue? Stuur dan even een bericht naar erwin.rosenkrantz@hva.nl. Het adres waar u het tenue kan komen ophalen is Van Beekstraat 85 te Landsmeer.

Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn, dan kunt u contact opnemen met de penningmeester middels: penningmeester@landslakelions.nl

Met vriendelijke groet,

Het bestuur.