Zondagmorgen 6 okt. ging deze keer het compleet nieuwe Mix U10 naar Amstelveen voor 2 wedstrijdjes ts spelen.
Bij de eerste toernooi wedstrijdjes ook in Amstelveen was het team toen nog samengesteld met 5 spelers van U10 van vorig seizoen en 5 nieuwe spelers. Na enkele weken trainen moest het nu maar voor de 10 spelers(sters) gebeuren om ervaringen op te doen in wedstrijden. Coach Demy de Groot kon met z’n 10 spelers voor elke periode van 6 minuten telkens 5 verse krachten inzetten. Dat gaf de wedstrijden flink vaart met die hongerige Leeuwtjes waar de tegenstanders de nodige moeite mee hadden. In de 1e wedstrijd tegen Hoofddorp U10 werd het verschil in tempo gelijk zichtbaar liep  de score geleidelijk op naar een overwinning met 22 – 6. In de 2e wedstrijd was het beeld niet anders. De verdediging van de Lions hield tegen MBCA 2 makkelijk stand. Het team plukte onder de borden de nodige ballen voor de neus weg van de tegenstaander en trokken daarna weer snel ten aanval. Zo kan ook de 2e wedstrijd eenvoudig worden gewonnen met 20 – 6. Bij het volgend optreden hebben de meisjes van het Mix team beloofd ook te gaan scoren. Het was voor hun nu nog zoeken naar de juiste richting naar de basket. Met de trainingen van de komende weken moet dat dus goed komen. Voor de komende periode staan de volgende data voor toernooiwedstrijdjes reeds gepland. Zondag 3 november in Heiloo, zondag 24 november in Amstelveen, zaterdag 1 december in Volendam en zondag 15 december in Landsmeer. De juiste speeltijden hiervoor volgen binnenkort.