Adri, bedankt!

Vanaf aankomend seizoen zal Adri helaas niet meer actief zijn voor de vereniging. Adri is geen doorsnee trainer/coach. Wij willen hem daarom namens de gehele club via deze weg bedanken voor zijn inzet gedurende zijn periode bij Landslake Lions.

Adri was vooral een meester in het kneden van onze jeugdspelers. Hij had dan ook een groot aantal jeugdteams onder zijn hoede, deze trainde en coachte hij met veel passie voor de basketbal sport.

De kwaliteiten van Adri als trainer/coach zijn tot de dag van vandaag nog steeds te zien. Drie van zijn (oud)leerlingen, Erwin Rosenkrantz, Melle Larooi en Angelo Eudoxie, komen in het seizoen 2013 / 2014 namelijk uit in ons nieuw Heren 1 team. Dit team zal in de eerste divisie uitkomen.

Naast zijn inzet als trainer/coach, stond Adri ook voor andere klusjes klaar voor de club. Zo hielp hij graag bij het fluiten van wedstrijden, het tafelen tijdens wedstrijden en het coördineren van open dagen.

Adri was gedurende zijn periode bij de club één van de bekendste figuren die in de sporthal rondliep. Ook in de toekomst zal hij door velen gezien worden als één van de gezichten van de club.

Adri Willemzorg nogmaals bedankt voor de fantastische jaren van inzet en liefde voor de club Landslake Lions. Wij hebben er lang van mogen genieten. Uiteraard zien wij in de toekomst graag een nieuwe samenwerking tot stand komen. Tenslotte wensen wij allen jou een mooie toekomst bij alle andere activiteiten die je zult gaan ondernemen.

Hopelijk tot gauw in de sporthal!

Met sportieve groet,

Het bestuur, de leden en de belanghebbenden van onze club Landslake Lions.