Het seizoen 2013-2014 staat op het punt om te beginnen. Op 28 september 20.00 uur is de eerste officiële wedstrijd om de Supercup in Rotterdam tegen Binnenland. Op 12 oktober spelen de dames hun eerste thuiswedstrijd voor de competitie tegen De Wit Grasshoppers 2.

Op 21 september is er een Open Dag van de dames, zij spelen dan om 14.00 tegen Groot Willebroek (Belgie) een oefenwedstrijd.

De dames kunnen iedere financiële steun nog zeer goed gebruiken. Als je lid wordt van de club van 100 steun je onze dames. Als tegenprestatie mag je op de Open Dag met je favoriete speelster(s) op de foto. Ook ontvang je een teamfoto. Daarnaast ontvang je een seizoenskaart, wordt je naam vermeld op de website en kan je, mits er plek is, mee met de bus naar de uitwedstrijden.

Stuur een mail voor 21 september naar kenwdebie@hetnet.nl en vermeld je naam en telefoonnummer. Op 21 september kan je dan tegen gepaste betaling de seizoenskaart ophalen en mag je na de wedstrijd op de foto. De foto’s worden later per mail naar je toegestuurd.