Tenues! (Let op! Gewijzigde datum en tijd!)

Nieuwe tenues

Al twee seizoenen worden de tenues en kleding van Dames 1 gesponsord door SlamDunkz. Daarnaast zijn er ook al veel teams die de trainingsbroeken en shooters van de Dames 1-lijn hebben aangeschaft. Met ingang van dit seizoen heeft de vereniging voor alle teams nieuwe tenues aangeschaft, in dezelfde lijn als die van de Dames 1, maar dan in de clubkleuren rood/wit in plaats van rood/navy.

De tenues zullen, net als de vorige tenues, in bruikleen worden gegeven. Elk spelend lid betaalt daarvoor een “huurbedrag” van € 25,– per seizoen. Elk team krijgt ook weer zijn eigen teamtas. Daarin zitten 12 tenues bestaande uit een broekje en shirt in diverse maten en genummerd van 4 tot en met 15. Dit jaar staat er op de broekjes – conform de FIBA regels – geen nummer meer.

Teamtas

Elk team is verantwoordelijk voor zijn eigen teamtas en moet er dus voor zorgen dat deze compleet en onbeschadigd blijft. Bij het wegraken van een shirt of broekje zal het hele team een bijdrage moeten leveren aan de vervanging van dit item en per item zal dan een bedrag van € 20,– moeten worden vergoed.

Het uitdelen van de teamtassen zal iets anders gaan dan voorheen. De teamtassen kunnen dit keer door de coach, teammanager of teamcaptain op dinsdagavond 17 september a.s. tussen 19.30 uur en 20.30 uur worden opgehaald in de ICL.

Let op! Als de oude tenues nog niet zijn ingeleverd, worden er ook geen nieuwe tenues uitgedeeld!

Vragen?

Vanzelfsprekend horen bij nieuwe tenues ook nieuwe reserveshirts en als een team deze nodig heeft dan kunnen deze “gereserveerd” worden door een email te sturen aan: tenues@landslakelions.nl. Zijn er nog andere vragen of opmerkingen over de tenues of de tenuetas, stuur dan ook even een email naar dit adres.

Het Bestuur