Gemotiveerde en ervaren coach wil dit jaar kampioen met Dames 2 worden. Welke speelster wil en kan in Dames 2 spelen? Wij zoeken gemotiveerde en talentvolle speelsters die onder leiding van een nieuwe en prima coach dit jaar kampioen willen worden met de ambitie volgend jaar te promoveren naar de rayonklasse. Het plan is om als grote en bruisende vereniging Landslake Lions een sterk Dames 2 op te zetten wat directe aansluiting krijgt met ons vlaggenschip Dames 1. Kom daarom maandag 9 september om 21:00 uur naar de eerste selectietraining in de sporthal ICL van Landsmeer.

Langzamerhand krijgt onze vereniging vorm en sluiten de verschillende teams, zowel bij de jongens als bij de meisjes goed op elkaar aan. Wij streven ernaar zo vroeg mogelijk te beginnen met eenduidige trainingsvormen en tactische spelletjes om uiteindelijk tot top prestaties te komen. Dames 2 wil hierbij niet achterblijven.

  • Wat: selectietraining Dames 2
  • Wannner: aanstaande maandag 9 september
  • Hoe laat: 21:00 uur
  • Waar: Indoor Centrum Landsmeer (ICL)

Het bestuur