Voor een aantal van onze speelsters was het vandaag een spannende dag. In de Apollohal werd de laatste training afgewerkt voor het internationale toernooi in Denemarken. Femke Slim trainde met de Vu16 en Denise Bloemkolk zat nog geblesseerd toe te kijken. Zij zal na de zomer weer instromen in de U15. Maar voor de zes anderen was het allemaal nog niet zeker. Om half zes werden de teams bij elkaar geroepen en de afvallers met persoonlijke begeleiders geinformeerd. Daar zaten geen Probuild speelsters bij. Dat betekent dus dat ze allemaal door zijn! Een geweldige prestatie voor onze club.

Lisanne Bonnema en Naomi Blok gaan mee met de Vu15 . Claire Hirman, Marian vd Berg, Denise Sijbrands en Quinty Baars gaan allen mee met de Vu14. In Denemarken zullen zij uitkomen voor oranje. Donderdag reizen ze daarheen en hebben dan dus ook vrij van school. Alle speelsters gefeliciteerd en zet hem op in Denemarken.

Johan Kaal

NTU14U15