NK dag 1 Probuild Lions - Eurosped Twente

Zaterdag 1 juni is de tweede dag van de Nederlandse Kampioenschappen Vrouwen U14 in Almelo. De uitgangspositie voor Probuild Lions is lastig. Er moet gewonnen worden in de eerste wedstrijd van het talentvolle Grasshoppers. Die wedstrijd is om 14:00 uur. Grasshoppers moet al om 10:00 uur spelen tegen Eurosped Twente. Dat laatste team mag zelfs met minder dan drie punten verliezen om tot de finale door te dringen. Maar alles is mogelijk in de rangschikking van deze drie teams. Voor Black Eagles en Celeritas Donar is alleen een vierde en vijfde plek weggelegd. De laatste ploeg, uit Groningen, is de laatste tegenstander van Probuild Lions op 1 juni, om 18:00uur. Rond 15:30, als de wedstrijd tegen Grasshoppers gespeeld is, zal duidelijk zijn of er voor de Landsmeerse talenten nog een verlenging van het seizoen inzit. De finale wordt gespeeld op 8 juni in Rotterdam. Het wedstrijdverloop is te volgen via de Twitterstream linksboven op deze site.

Poster NJK VU14 Zaterdag 1 Juni 72