Deze zomer wordt in Utrecht het European Youth Olympic Festival (EYOF) georganiseerd. Dit tweejaarlijkse toernooi ademt de sfeer van de Olympische Spelen, maar dan op Europees niveau en voor jonge sporters. Van 14 tot en met 19 juli strijden in Utrecht bij de Mannen U16 en de Vrouwen U16 de top-acht van Europa tegen elkaar, waaronder Nederland! Kijk voor meer informatie op basketball.nl/eyof.

Wat is een evenement zonder vrijwilligers? Wij hebben jullie hulp nodig! Heb je zin en energie om hier samen met ons een topevenement van te maken? Kijk dan op basketball.nl/eyof voor de basketballspecifieke vrijwilligers, en op utrecht2013.com/eyof/vrijwilligers voor de algemene functies buiten het basketball om. Alle basketballwedstrijden worden gespeeld in Sportcentrum Olympos, op de Uithof in Utrecht.

Wij voegen jou graag toe aan ons team!