publiekkampioen2012

Woensdag gaan de vrouwen van ProBuild Lions voor de laatste keer naar Rotterdam om daar de zesde wedstrijd te spelen in de opnieuw boeiende serie tegen Challenge Sports. Winnen de Lions, dan is het kampioenschap daar. Zo niet, dan er zaterdag in Landsmeer nog een kans.

De wedstrijd begint op 20 uur en de bus vertrekt om 16:30 uur uit Landsmeer. Wie het eerst komt, het eerst maalt.

Het adres van het Topsportcentrum: Van Zandvlietplein 20, 3077 AA Rotterdam. Hopelijk weten veel in het rood gehulde Lions-leden de weg te vinden.

Kaarten kunnen met korting bestelt worden via: http://www.cbvbinnenland.nl/D1/tickets/.

De bus wordt om rond half twaalf weer in Landsmeer verwacht.

Mochten de Lions winnen, dan is Sportcafé De Remise de hele nacht open en verwachten we heel Landsmeer om vanaf pakweg half twaalf een mooi feestje te vieren. Dat het de volgende dag Hemelvaartsdag is, komt dan mooi uit.