Streetball Masters is de pleintjesbasketbaltour van de Nederlandse Basketbal Bond. Meerdere steden en op fraaie locaties in de buitenlucht strijden de streetballers in een ‘urban’ ambiance, om een plek in de landelijke finale van het NK Streetball op 28 juli 2013 in Den Haag (Spuiplein).

Met deze tour loopt de Nederlandse Basketbal Bond (NBB) voorop bij de wens van de internationale bond FIBA om het 3 x 3 basketball meer ambitie te geven. Zodoende komen in de zomermaanden honderden jongeren samen om het tegen elkaar op te nemen in het 3 x 3 toernooi en bij de diverse side events. Dit alles omlijst door hippe muziek, dans en andere entertainment. Kortom Streetball Masters is helemaal van deze tijd!

Streetball Masters Amsterdam wordt georganiseerd door SportService Amsterdam en de Amsterdamse Basketbalverenigingen. Met de Streetball Masters duurt het basketbalseizoen het hele jaar. Daarnaast zien SportService Amsterdam en de Amsterdamse Verenigingen, de Streetball Masters als een middel om het streetballen in Amsterdam een impuls te geven.

Doe mee of kom op zondag 19 mei 2013 naar de Streetball Masters kijken, op het voorplein van het Olympisch Stadion. Er zijn veel mooie prijzen te winnen. Iedereen is welkom, de toegang is gratis!

Voor meer informatie kijk je hier http://www.basketball.nl/ontwikkeling/streetball/streetballmasters/streetballmasters

Streetball Masters Amsterdam 2013
19 mei Olympisch Stadion Amsterdam (voorkant)
10.00 – 17.00 uur
Kosten voor deelname: €35,- per team (maximaal 5 spelers per team)

Meld je hier aan:
http://www.basketball.nl/ontwikkeling/streetball/streetballmasters/inschrijven