Mu14-1: Hoofddorp Mu16-2 tegen Probuild Lions

Op 6 april speelde de Mu16-1 in Amersfoort de kampioenswedstrijd. Deze was pas vastgesteld in januari. Op ongeveer dezelfde tijd speelde de Mu14-1 tegen Hoofddorp. Normaal een wedstrijd om het kampioenschap, maar niet als vier speelsters in Amersfoort zijn. Beide wedstrijden konden niet verzet worden. Francisca en Marian deden mee als bankspeelsters uit de Mu14-2. Anouschka (10 jaar) speelde ook weer met ons mee. Acht speelsters dus, waarvan alleen Anne tweedejaars u14 is. En dan tegen de nummer 1, Hoofddorp U16-2.
Onder leiding van prima Hoofddorpse scheidsrechters komen we in de eerste periode bijna niet tot scoren. Maar we krijgen ook niet veel punten tegen.
Periode 1: 9 – 1
Vanuit de setplays scoren we nauwelijks. We zijn over het algemeen heel goed in pick&roll spelen, maar tegen een veel grotere en sterkere tegenstander is dat bijna onmogelijk.
Periode2: 27 – 10 (18 – 9)
De derde periode geeft ongeveer hetzelfde beeld. Voor ons moeilijk om in deze samenstelling te scoren, maar verdedigend doen we het helemaal niet slecht.
Periode 3: 45 – 15 (18 – 5)
De laatste periode wordt er wat schroom afgegooid en spelen we sneller en feller. Het schakelen naar een hogere versnelling is begonnen.
Periode 4: 57 – 27 (12 – 12)
Francisca, Marian en Anouschka bedankt voor het meespelen.