Het valt de Stichting Topbasketball Landsmeer dit seizoen niet mee om uit de kosten te komen. Het economische klimaat zit niet mee en veel sponsors van de dames-1 merken dat. En de stichting dus ook.

Daarom heeft de Raad van Toezicht van de stichting moeten besluiten om tijdens de playoffs ook entree te heffen voor leden van de vereniging ProBuild Lions. Leden krijgen echter wel een gereduceerd tarief: € 2,50 voor iedereen die dertien jaar en ouder is en € 1 voor kinderen van twaalf jaar en jonger (de tarieven voor niet-leden bedragen respectievelijk € 5 en € 2,50). Leden die een taak te verrichten hebben rondom de wedstrijd van de dames-1 kunnen natuurlijk wel gratis naar binnen.

Wij hopen op begrip voor deze opgelegde bijdrage aan de successen van de dames-1 en wensen iedereen een mooie en lange play-off-periode toe.

Wij organiseren een loterij waarbij je voor elk gekocht kaartje een lot ontvangt. De eerste trekking is zaterdag 6 April. De trekking zal plaatsvinden tijdens de rust van de tweede Play-off wedstrijd. Er zijn leuke prijzen te winnen!

Behandel de dames achter de kassa met respect.

De Raad van Toezicht van de Stichting Topbasketball Landsmeer