Summer Basketball Camp

Het is weer zover. Het 27ste Summer Basketball Camp komt eraan. In de maand juli van dit jaar zullen wij opnieuw een jeugdbasketballclinic organiseren.

Zoals ieder jaar staat onze clinic op een hoog niveau door deelname van Nederlandse en Amerikaanse topcoaches en topspelers uit de Nederlandse eredivisie. (o.a. Ed Norvell, Vincent Krieger, Wierd Goedee, Hakim Salem en andere topcoaches zullen de clinic met hun aanwezigheid opluisteren). Deze coaches staan garant voor optimale inzet en prestaties (dit zullen zij ook verwachten van de deelnemers) zodat de deelnemers aan het einde van de week zullen zeggen “ik heb iets geleerd”.

Het streven van zowel de organisatie als de aanwezige coaches is erop gericht om het Nederlandse basketball die push te geven zodat het basketball de aandacht krijgt die wij denken dat de sport verdient. Dit kunnen wij echter niet alleen! Hier hebben wij de hulp nodig van de clubs.

Wij hopen dat u de bijgevoegde flyer op wilt nemen in uw clubblad zodat ook uw jeugdleden de mogelijkheid hebben om zich in te schrijven voor deze fantastische clinic.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze internetsite www.mariobennes.nl

Bekijk ook de Flyer.