Vandaag mochten we weer op het centre court spelen. Altijd een feest en een goede voorbereiding op het NHK. Wat geen feest was, was dat ik de avond ervoor controleer of de scheidsrechter wel komt en dat zij doodleuk aangeeft dat dat niet de bedoeling is. Dus laat die avond en de hele ochtend bezig geweest met het vinden en ophalen van een ref. Liva, reuze bedankt, je bent een kanjer!
Onze vorige wedstrijden waren niet leuk. Vorige week ging niet door, die twee daarvoor waren tegen de U16 van Den Helder. 40 minuten zone en geen goed basketball. Daarvoor het onsportieve weglopen van Lions.
Maar nu een team dat zeker minder is dan onze meiden, maar wel de hele wedstrijd er voor gaat en lekker man to man blijft spelen. Daardoor wordt het toch attractief en is er nog wat te leren en op te leiden.
De out of bounds gingen heel lekker en ook de man to man press liep goed. We moeten nog werken aan het echt zetten van druk op half court, zodat we dat kunnen gebruiken op het NHK tegen Den Helder.
Het scoreverloop:
Periode 1: 23 –  8
Periode 2: 44 – 10 (21- 2)
Periode 3: 63 – 19 (19 – 9)
Periode 4: 95 – 28 (32 – 9)
Vrije worpen: 13 uit 28