Mu14-1 Mu16-1: Revalidatie Lindsay

Rond 14 februari is bij Lindsay het gips eraf gehaald. Ze heeft nu een aantal fysio behandelingen gehad. Op maandag 25 februari ben ik gaan kijken. Ze wordt behandeld door Ricardo de Sanders. Ik denk de beste die je kunt hebben als het om k…nieen gaat. Ik ben er heel trots op dat we bij Probuild Lions onze jeugd zo een begeleiding kunnen bieden bij blessures. Het viel mij op hoeveel Lindsay al kan met haar knie. Toch zal ze zeker tot aan het begin van het nieuwe seizoen hard moeten werken. Iedere dag driemaal een hele serie oefeningen . en een paar maal per week pijnlijke sessies bij de fysio. Maar ze weet waar ze het voor doet.

3 comments for “Mu14-1 Mu16-1: Revalidatie Lindsay

 1. merlien boston
  27 februari 2013 at 19:36

  De fysiotherapeuten zijn echt top!! René Wormhoudt is vanaf het moment, dat hij door de trainers Johan en Laki op de hoogte is gebracht van het ongeluk van Lindsay, betrokken bij haar operatie en herstel. Samen met zijn team en ons, haar ouders wordt steeds besproken, welke stappen er zullen worden genomen om Lindsay haar revalidatie zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij zijn echt verrast om te zien, hoe Lindsay binnen anderhalve week vooruit is gegaan. Maandag 18 februari ging zij met een stijfbeen de praktijk binnen. Ná een goede massage van de beenspieren, tips en oefeningen van Adriaan, ging zij naar huis met een been dat reeds veel soepeler bewoog en prettiger aanvoelde.
  Dinsdag en vrijdag een herhaling van dezelfde behandelingen en nu loopt zij redelijk recht en gebruikt zij haar krukken niet meer. Natuurlijk legt zij nog geen lange afstanden af, maar op school zonder krukken lopen is voor haar erg fijn. Maandag 27 februari begon het echte werk, bij Ronald. Het klink raar, maar het is zo fijn om Lindsay op de hometrainer bezig te zien. Met de vriendelijkheid, betrokkenheid en professionaliteit van deze fysio’s hebben wij en vooral Lindsay er alle vertrouwen in dat het zeker goed komt !

 2. m.boston
  28 februari 2013 at 09:21

  De fysio die Lindsay behandeld in het filmpje is natuurlijk Ricardo Sanders.:-)

 3. rob stam
  1 maart 2013 at 00:20

  Mooi om te lezen en te zien dat jullie dit talent ook in mindere tijden in de juiste richting proberen bij te sturen.
  Fijn dat jullie regelmatig contact houden zodat de binding met de club aanwezig blijft.
  Ook goed om te lezen dat de ouders jullie voordracht appreciëren.

  Lindsey………keep your head up,girl.!
  Hopelijk tot snel bij de games maar geef jouw revalidatie goed de tijd. Daar zal je nadien altijd profijt van hebben.
  Beterschap.

Comments are closed.