Selectietrainingen voor de rayonteams

Vandaag waren de selectietrainingen voor de rayonteams meisjes u13 en u15 in Beverwijk. Vorig jaar was een ongekend succes voor Probuild Lions, met 8 geselecteerde speelsters. Doordat Lisanne Bonnema en Lindsay Pengel nu bij Probuild spelen, en Claire Hirman met een dubbele licentie bij ons en bij Derba speelt, kan de score weer hoog worden. Helaas voor Lindsay zal zij deze keer niet mee kunnen doen, vanwege een zware knieblessure opgelopen in de kerstvakantie.

Bij de u13 zijn Francisca van Rijn, Marian van der Berg, Lois de Groot en Claire Hirman geselecteerd.
Bij de u15 zijn Lauren Metz, Quinty Baars, Denise Sijbrands, Naomi Blok, Lisanne Bonnema, Femke Slim en Denise Bloemkolk geselecteerd. Quinty Kuijper haalde het helaas niet. Net als Lauren, Quinty Baars en Denise Sijbrands, is zij eerstejaars u15, dus heeft ze volgend jaar weer een goede kans om geselecteerd te worden.

Alle geselecteerden gefeliciteerd!