Basketballers gezocht voor eindexamenfilm Cowboys Janken Ook!!

Basketballers gezocht voor eindexamenfilm Cowboys Janken Ook!!
Voor de eindexamenfilm Cowboys Janken Ook zijn we op zoek naar 5 basketballers (maar het liefst meer!) tussen de 18 en 22 jaar die goed kunnen basketballen en die het leuk vinden om als basketballer te figureren in de film. In de scènes die we gaan opnemen moeten de figuranten met de acteurs basketballen. Omdat de acteurs niet kunnen basketballen moeten de figuranten/ basketballers van de club dit wel goed kunnen, zodat het er geloofwaardig uitziet op het beeld. Verder worden er een aantal scènes opgenomen die het verenigingsleven en teamgevoel laten zien die bij de sport hoort. Basketbal speelt een belangrijke rol in het leven van de hoofdrolspelers.

Waar gaat de film over?
De film gaat over de vriendschap van Sven en Gijs. Sven (18) lokt een vechtpartij uit waardoor zijn beste vriend Gijs (18) in coma belandt. Sven worstelt met schuldgevoelens en de angst hem kwijt te zijn. Als Gijs ontwaakt is niets meer hetzelfde als voorheen.
Je kunt de teaser bekijken op: http://vimeo.com/50283565 of bezoek de facebook pagina!

Wat gaan we doen?
De sport basketbal staat centraal in de scènes die we gaan filmen. Jullie zullen dan basketballen met de acteurs. Omdat de acteurs geen basketballers zijn moeten de figurant-basketballers goed kunnen basketballen, zodat het er professioneel uit ziet.

Waar en wanneer?
We gaan op twee verschillende dagen filmen in Sporthal Landsmeer, het beste is als je er beide dagen bij kunnen zijn maar als ze er maar op één van de twee dagen kunnen zijn is dat al super!
Het gaat om de volgende twee dagen;
woensdag 12 december van 4 uur ‘s middags tot 7 uur ’s avonds en
donderdag 13 december van 12 uur ’s middags tot 10 uur ’s avonds

Omdat het een eindexamenfilm van de filmacademie is kunnen wij helaas geen vergoeding bieden. Wel kunnen wij een leuke en gezellige dag bieden met een leuke crew en een lekker lunch!

Interesse? Stuur dan een e-mail naar, dmklook@gmail.com, we hopen snel van je te horen!