Zaterdag 3 november moesten de meiden spelen tegen Orca’s. Dit team heeft dit seizoen nog geen wedstrijd gewonnen, maar je moet een tegenstander nooit onderschatten.  De meiden doen dit ook niet en ze staan na 8 minuten op een 20-4 voorsprong. Dan is de concentratie echter weg en laten ze Orca’s terugkomen tot 20-10. Na nog even gas geven is het aan het eind van het eerste kwart 24-12.

Het tweede kwart beginnen  de meiden niet scherp. Na 3 minuten staat het 28-22 . Ilija had in de 2e minuut al een time-out genomen, maar die leverde niet het gewenste resultaat op. Dus 1 minuut later paste hij een ijshockey wissel toe. Dit had meer resultaat en de nieuwe 5 hadden een run van  14-0. Het eindstand van dit kwart was 50-27. Nu lijkt het misschien of de meiden een goede wedstrijd stonden spelen, maar het was erg slordig. Het schotpercentage lag laag en Orca’s mocht  te veel makkelijke scores maken.  Maar ja, ondanks dat lagen de meiden nog steeds op schema om de 100 punten te halen. En taart gaat er natuurlijk altijd in.

Het derde kwart beginnen de meiden echter weer niet scherp. En het publiek vraagt zich af of de meiden soms aan de lijn zijn. Na 5 minuten staat het 60-33. Dan begint de press weer te lopen en lopen de meiden door een aantal makkelijke scores uit naar 75-37.

Het vierde kwart lopen de meiden gemakkelijk weg bij Orca’s. En het lijkt of Orca’s het een beetje opgegeven heeft. Dit kwart maken wij 34 punten en Orca’s maar 8. Dus de eindstand is 109-47. Lauren scoorden het 100e punt, dus zij mag de taart verzorgen maandag op trainen.

Al met al een rommelig wedstrijd met een laag schot percentage. Maar wel heeft iedereen gespeeld en vrijwel iedereen heeft ook gescoord. Er zaten 6 speelster in de dubbele cijfers.