De meisjes uit De Rijp speelden al een wedstrijd om 10 uur en hadden dus een lange dag. De tegenstander staat ergens onderaan en hoort misschien wel wat lager te spelen. Maar zoveel keuze is er niet.

BC Apollo u14 slaat zich er dapper doorheen, al die verloren wedstrijden. Voor ons is het lastig om 40 minuten lang goed te blijven spelen. Dat deden we wisselend, maar ik kan deze wedstrijd niet anders zien dan als een oefenpotje.

Periode 1: 2 – 18

Periode 2: 2 – 41 (0 – 23)

Ondanks dat BCA maar 2 punten maakt, vind ik dat we niet goed verdedigen. Vooral aan de balkant niet. We zetten te weinig druk en de tegenstander kan te makkelijk de bal overspelen. We proberen ind e tweede helft met nog meer druk te spelen, ook over het hele veld. Dat geeft ons wat makkelijke scores en BCA de gelegenheid om er een paar keer doorheen te komen en ook te scoren.

Periode 3: 10 – 62 (8 – 21)

Periode 4: 21 – 94 (11 – 32)

Een aantal dingen bevallen mij niet aan de verdediging en daar gaan we de eerstvolgende training aan werken. Dat duurt nog even, want dinsdag trainen we niet en vrijdag spelen we tegen de Mu16-2.

Hier de video van deze wedstrijd: