We konden het al een beetje zien aan de eerdere uitslagen. Racing Beverwijk is niet hetzelfde team als vorig jaar. Dus weer geen echte wedstrijd vandaag. Dan moeten we maar een goede trainingswedstrijd laten zien. In de eerste periode alleen maar het pick&roll spelletje. Dat gaat goed en we krijgen maar weinig scores tegen.

Periode 1: 25 – 4

We liggen op koers voor taart. Periode 2 brengt ons split the post. Iedereen krijgt natuurlijk weer speeltijd en zo oefenen we voor de echte wedstrijden die we nog gaan krijgen.

Periode 2: 45 – 13 (20 – 9)

We hebben pas de give&go aanval geoefend en ik ben heel tevreden hoe we die in periode 3 spelen. We lopen uit naar 65 – 13. Dan gaan we spelen met voornamelijk kleine speelsters. Iedereen is minimaal een kop kleiner dan de tegenstander. Leuk om te zien dat we blijven scoren en niet teveel tegen krijgen. De score in die periode (eind kwart 3 en begin kwart 4) is ongeveer 10 – 13, met dus overwegend eerstejaar u14 speelsters tegen u16 speelsters. Geweldig!

Periode 3: 73 – 18 (28 – 5)

In de vierde periode, bij een stand van 75 – 26, gaat de basis er weer in en lopen we nog wat verder uit.

Periode 4: 87 – 30 (14 – 12)

Het is al met al voor iedereen een vermoeiend weekend, maar wel leerzaam om met verschillende teams met basketball bezig te zijn.