Bestond een wedstrijd uit drie kwarten en konden wij het tweede kwart schrappen dan hadden we een mooie overwinning geboekt op de nummer 2 van vorig jaar. Nu overheerst toch een wat wrange nasmaak vanwege de rommelige wedstrijd die we gespeeld hebben.
Dat we individueel heel wat kunnen is wel duidelijk, als team is het net een vergiet gevuld met los zand. Als dat heel behoedzaam verplaatst wordt of als er wat ruwer mee omgegaan wordt maakt een groot verschil. SVU ging in ieder geval de hele wedstrijd door met het ons zo moeilijk mogelijk te maken en vooral in het tweede kwart lukte dat helaas zeer goed.

We begonnen voortvarend, na een 4-11 voorsprong eindigden we dit kwart met een achterstand van 18-17. De start was voortvarend alleen had Melle Larooi al na 2,5 minuut twee fouten te pakken. Zijn opvolger, Pieter Herman had er even later ook al twee. De verdeling van de fouten pakte niet helemaal in ons voordeel uit.
Het tweede kwart was zeer matig, we kwamen hier tot 12 punten. SVU maakte er 25, wat een ruststand van 43-29 gaf. De tegenstander speelde een goede wedstrijd en ze hadden genoeg ervaring om te profiteren van onze tekortkomingen. Met name de verdedigende druk op de tegenstander moet heel veel beter kunnen, hetzelfde geldt voor het overnemen van de verschillen taken in de verdediging.
Het derde kwart bleven we gelijkwaardig en vooral dankzij scores van Pieter en Jim Handstede eindigden we met 20-17.
Het vierde kwart werd een eigenaardig spektakel. Rani Chaoui was door het wedstrijdverloop uiterst getergd en kwam in dit kwart helemaal los, liefst 20 punten scoorde de ontketende Rani. Ook Pieter had met 7 punten een groot aandeel. Het wat mindere punt hiervan was dat de andere spelers de bal nauwelijks in handen gekregen hebben. Eindstand van dit kwart was 20-27.

Scores: Jonathan Pocorni 2 punten, Angelo Eudoxie 3, Erwin Rosenkrantz 4, Jim en Melle ieder 11, Pieter 18 en Rani 24 punten.