Hierbij een kleine impressie (foto’s van Tosca Kuijper) van ons geploeter in Heino,

een prachtige locatie in de buurt van Zwolle. Met de teams: meisjes U12, U14, U16 en U18, zo’n 32 meisjes hebben wij een heerlijk zonnig, sportief en bijzonder leuk training-weekend meegemaakt. Alles klopte, fantastische meisjes die werkelijk aan teambuilding deden, super begeleiders die het ook met elkaar goed konden vinden, een heel prettige accommodatie en prachtig weer. Wij hebben echt van alles gedaan, van in de bomen klimmen, rivieren overgestoken aan kabels, natuurlijk naar de disco tot wandelen in de mooie natuur en hoe kan het ook anders, wij hebben ook gewerkt aan onze conditie en zelfs in een enorme sporthal hebben wij aan onze basketball-techniek gewerkt. Laat het nieuwe seizoen maar komen, wij zijn er klaar voor. Een bijzondere dank gaat uit naar onze chauffeur die bereid was om ons te brengen en te halen. Iedereen die heeft meegeholpen, heel erg bedankt.