Tenues! Tenues! Tenues!

Lieve leden,

Het nieuwe seizoen is begonnen, wij worden weer opgeslokt door deze fantastische sport en alle weekenden zijn weer bezet. Je hoeft niet meer na te denken wat je het weekend gaat doen….natuurlijk basketballen, fluiten, schrijven, coachen, trainen of gewoon aanmoedigen. Binnenkort kunnen en mogen wij gelukkig de tassen met tenues weer uitreiken. Bijna alles is nagekeken en voor zover nodig in orde gemaakt. Het verschrikkelijke is alleen dat er nu nog steeds twee tassen tenues ontbreken. Ergens in deze vereniging moeten nog twee tassen met tenues rondslingeren. De tas van de jongens U20 en de tas van de jongens U12-2! Wie heeft deze tassen gezien en wie kan deze tassen terugbezorgen. Deze tassen graag met grote spoed inleveren bij de familie Rosenkrantz, van Beekstraat 85 in Landsmeer. Hartelijk dank