Bestuur treedt af en zoekt opvolging

Na rijp beraad in de afgelopen weken hebben wij, penningmeester Stef Bloem en secretaris Daan van Veen, besloten dat de tijd gekomen is om het bestuurlijke stokje over te gaan dragen. Dit houdt in dat wij gaan stoppen en opvolging zoeken.

Sinds 27 september 2007 hebben wij met heel veel plezier geprobeerd ons steentje op het bestuurlijke vlak bij te dragen aan deze mooie vereniging. De afgelopen 5 jaren waren voor ons een enorm leuke en tevens leerzame periode. Wij zijn trots op de groei die de vereniging, met alle vrijwilligers, de afgelopen jaren heeft doorgemaakt en hebben het erg moeilijk gevonden deze knoop door te hakken. Toch zijn wij toe aan iets nieuws.

Een vereniging kan niet zonder bestuur en daarom zijn wij op zoek naar kandidaten voor een bestuursfunctie. Het nieuwe bestuur zou minimaal moeten bestaan uit een voorzitter, een secretaris en een penningmeester.

Op de ALV van 27 september 2012 – precies vijf jaar na onze aanstelling! – treden wij officieel af en verwachten wij het nieuwe bestuur te kunnen presenteren.

Wil jij je kandidaat stellen of heb je interesse meld je dan aan.
Dat kan per mail: secretaris@landslakelions.nlsecretaris@landslakelions.nl of telefonisch: 06-30375492.

Het bestuur
Stef Bloem – penningmeester
Daan van Veen – secretaris