Namens alle speelsters van MU14 willen we graag iedereen bedanken die het ons mogelijk hebben gemaakt de titel van Nederlands Kampioen te behalen. We hebben allemaal genoten en veel plezier gehad en het was voor ons een superleuke ervaring.

Onze dank dus aan:
Coaches/trainers: Johan Kaal, Molly McDowell, Ilija Bozovic en Laki Lakner
Ouders (en trouwste fans): Linda en Lorenzo Blok, Wendy en Rob Bloemkolk, Rene en Karin Baars, Jan en Simone Sijbrands, Diana de Jong en Erik Kuijper, Wanda en Wim Hartog, Mark Jan Prins en Sandra Schreuder, Dante en Marjan Metz, Raymond en Monique Slim, Alwina Veerman en Johan Kaal.
Jurytafel NK: Sabrina Oudkerk Pool, Daan van Veen, Liva Nimroda, Ruby Neugebauer Jeffrey Groefsema, Ronald Rosenkrantz en Vincent Post
Speakers: Ferdinand van Veen en Henk Wals
Foto’s/Film: Tine Sierink, Cees Hartman
Streaming en Twitter: Jim Kaal en Alwina Veerman
D1 speelsters: Nadine Boesaart en Belinda Bos

En natuurlijk alle opa’s, oma’s, broers en zussen en verder alle mensen die ons succes hebben gewenst, ons gevolgd hebben via Twitter, Facebook of Livestream, ons aangemoedigd hebben tijdens onze wedstrijden in Landsmeer en Katwijk en zelfs in grote getale naar de finale Rotterdam zijn gekomen: allemaal superbedankt!

Toch nog even speciaal willen wij onze coach Johan Kaal bedanken voor het afgelopen seizoen. Dankzij zijn enthousiasme, doorzettingsvermogen, vertrouwen in ons team, uren/maanden/dagen van voorbereiding, trainingen, wedstrijdanalyses, tactiek en filmpjes zijn we uiteindelijk Nederlands Kampioen geworden. Johan, dank je wel!

En last but not least bedanken wij onze sponsors:
Fast Forward en Casasa (dankzij wie wij al (bijna) het hele seizoen in prachtige shooters en trainingsbroeken lopen), EBS, P.J. Zijlstra Bloemisterij en Hegron Cosmetics.

Allemaal bedankt!
Quinty Baars, Anne Kaal, Denise Sijbrands, Quinty Kuijper, Femke Slim, Lauren Metz, Denise Bloemkolk, Naomi Blok, Sanne Hartog en Fanny Prins