Naar Zandvoort met 6 man waarvan 1 geblesseerd en toch mee doet ,zonder Romy die aan haar enkel al drie wedstrijden niet kan spelen,wint dit team met overzicht van Zandvoort.
Door te werken in de defence gewoon half court geen zone want de kwaliteit van deze dames en conditie is dit jaar zo gestegen dat we dat niet nodig hebben,1e kwart opend Lisa de wedstrijd met 2
punten dan Anida 2 vrije worpen worden gemist dat is niks voor haar maar dat hersteld Lisa door een rebound en 2 punten erbij te maken Riska die een stevige dame tegenoverzich heeft en haar goed verdedigd maakt 2 punten, Manon staat vandaag te verdedigen als een Pitbull met een opdracht die zij geweldig uitvoert.,Dan Rianne wisselen scoort ook 2 punten samen met Riska die goed staat te buffelen,1e kwart 4 -10 . 2e kwart De tweeling op dreef een goeie defence en aanval maken samen 14 punten. 7-18 na de rust blijven we gewoon rustig en dan Anida gooit wat ballen weg even wisselen en rust nemen want deze meiden staan te verdedigen op een hoog niveau,dus dat kost kracht met weinig wissels., ik weet niet wat Lisa die ochtend gegeten heeft want bijna elke rebound is van haar ! geweldig, 3e kwart 12-12 en dan krijg Riska haar 4e fout in het begin van het 4e kwart, rust in de tent en wisselen om de dames te sparen, Kelsey in defence wat een prestatie samen Met haar zuster Rianne halen we de wedstrijd langzaam naar ons toe., met nog 4 minuten te spelen gooien we er nog een press uit en winnen we deze wedstrijd met 32-52!!! Riska voor het eerst dit seizoen met 5 fouten er uit is niks om je er over te schamen.De beste defence van het hele seizoen dit jaar dames. chapeau!!