Tot vandaag hadden onze mannen de 80 punten grens niet weten te slechten, nu gingen we zelfs over de 100!
Onze tegenstander vandaag was Onze Gezellen uit Haarlem. Zij staan op de laatste plaats en waren met slechts 5 spelers op komen dagen. Helaas hebben we dit zelf ook moeten meemaken en hebben ze van meet af aan onder grote druk gezet. Voor onze doen hadden we het riante aantal van 8 spelers en konden daardoor eindelijk eens gewoon doorwisselen.
De mannen begonnen fel en toen de eerste kruitdampen optrokken stonden we met 19-3 voor, Erwin Rosenkrantz met 7 en Melle Larooi met 9 punten hadden er duidelijk zin in. Ook Jeroen van de Broek gaf al dadelijk zijn visitekaartje af. Dit kwart eindigde in 24-15. Het ritme was soms wat onregelmatig, we zijn niet zo gewend om de hele tijd druk te zetten en om door te wisselen. Het tweede kwart begon de tegenstander al behoorlijk vermoeid te raken en Melle kon weer 9 punten bij zijn totaal laten optellen. Jim Handstede en Joshua Hubbard lieten zich ook steeds meer gelden en met hun aanwezigheid wordt het voor mannen als Erwin en Melle een stuk prettiger spelen. Het tweede kwart wonnen we met 18-5.
In het derde kwart bleven wij O.G. opjagen en dat ging tot steeds meer ongemak leiden bij de Haarlemmers. Als dan ook nog één van hun spelers in de 8e minuut tegen zijn 5e fout oploopt moesten ze de rest van de wedstrijd met 4 man afmaken. We begonnen al met een 10-0 run met o.a. 3 opeenvolgende scores van Jeroen en een paar goede acties van Angelo Eudoxie. Het enige minpunt was dat Erwin zijn 4e fout moest incasseren. Het 4e kwart was een niemendalletje, echte inzet was niet meer noodzakelijk om tot een grote score te komen. Levi Gibson deed nog wel van zich spreken met 2 mooie driepunters. Dit kwart wonnen we met 37-6.

Scores: Joshua en Jim 3 punten, Renzo Huizinga 5, Angelo 10, Levi 11, Jeroen 18, Erwin 20 en Melle 31 punten. De rebounds werden vooral door Jim 11 en Melle 14 gepakt. Het vierde kwart zijn deze niet meer geteld, de tegenstand was hiervoor te gering.