UIt tegen Hoofdorp is nooit makkelijk,maar op zaterdag 31 maart gebeurt er iets in dit team wat ik nooit had durven dromen,eenheid op alle fronten aanvallend, verdedigend,voor de wedstrijd en na de wedstrijd 1 geheel en dat zie je terug in deze wedstrijd , Romy is geblesserd en daar zijn wij helemaal niet blij mee want zij is een bepalende factor in het team.We beginnen we met haar zus Lauren in de wedstrijd samen met Riska Anida Tessa en Manon,na een paar hele goede aanvallen schiet Lauren er direct 2 in en Riska ook 2 dat gaat lekker 8 punten voor en hoofdorp moet nog op gang komen maar dat lukt niet en we eindigen het 1e kwart met 2- 9 voor.2e kwart hoofddorp komt terug en bij ons vallen de ballen niet daarbij gaat de tegenpartij in een zone staan.
Dat is te vroeg in de wedstrijd waardoor wij de tijd krijgen om na te denken hoe we die aanpakken time out en overleggen ,we gaan die zone aanvallen en dat lukt 2e kwart 7-13. Na de rust staan we 13 punten voor Lisa komt er in samen met Rianne en Kelsey na een paar aanvallen loopt het niet en we wisselen. Manon onze pitbull had haar kruid al verschoten in de eerste 2 kwarten met 4 fouten dus die moest even wachten,Tessa er weer in en die pakt een paar punten samen met lauren.
We nemen een time out staan 20 punten voor en die willen we behouden dus defence!! 3e kwart 8-15.
Dan het 4e kwart Kelsey gaat er in en heeft een opdracht!Verdedigen,verdedigen,verdedigen denkt zij samen met haar zus Rianne maken zij in 6 minuten tijd 18 punten!!!!!wat een prestatie.
4e kwart 2-21.
Beste Romy,Riska,Anida,Manon,Lauren,Tessa,Lisa,Kelsey en Rianne wat een defence!! hebben jullie dit jaar laten zien 240 punten tegen in 10 wedstrijden dat is de beste defence van het hele seizoen.gemiddeld 24 punten per wedstrijd is een prestatie van hoog niveau!!
Allemaal gefeliciteerd!!
de coach