In het 1e kwart leek het nog of de goede lijn van afgelopen zondag voortgezet kon worden. Een redelijk sluitende verdediging en een drietal spelers die het netje aardig wisten te vinden. Jeroen van de Broek, Erwin Rosenkrantz en Melle Larooi konden met hun scores voor een 19-17 voorsprong zorgen na 10 minuten. Bij onze tegenstander, 5 goede en geroutineerde spelers, tekende zich al één probleem af. Hun nummer 6 bleek door onze mannen niet of nauwelijks af te stoppen. Deze man, die zeker goed is voor een goede 100+ kg, liep door onze verdediging alsof hij af en toe wat kinderen tegenkwam op een zonnige zondagochtend.
Vanaf het 2e kwart kwamen bij ons de bekende zaken weer naar boven, we hebben maar één speler die rebounds pakt en de scores moeten van te weinig mannen komen. Het tweede kwart verloren we met 11-22. Melle kwam hier tot 9 punten en Levi Gibson droeg 2 punten bij maar verder kwamen we niet.
Apollo speelde zeker goed maar wij lieten het op een aantal belangrijke punten gewoon teveel afweten.
Ook het derde kwart kwam op naam van Apollo, we verloren met 14-23. Angelo Eudoxie en Jos Hubbard kwamen ieder tot 4 punten. Een goede start voor Jos die voor de eerste keer meespeelde. Vooral verdedigend en reboundend kwamen we echter veel tekort.
In het vierde kwart begon de vermoeidheid bij Apollo een rol te spelen waardoor we meer tegenstand konden bieden en kon ook Erwin laten zien welke talenten hij allemaal heeft. Toch was dit niet genoeg om zelfs maar dit kwart te winnen, we verloren met 16-19 waardoor de eindstand kwam op 60-81.
Scores: Paul Bolding en Levi 2 punten, Jos en Angelo 4, Jeroen 7, Melle 20 (15 rebounds, net zoveel als de andere 6 man samen!?) en Erwin 21 punten.