We beginnen tegen Hillegom in het 1e kwart met een run door Tessa en Romy van 22 punten samen aan deze wedstrijd ,die op papier niet al te moeilijk zal blijken en sluiten het 1e kwart af met 30-5 .
2e kwart na een goeie defence en goede rebounds heeft Riska het op haar heupen en gooit er 12 punten achter mekaar in met gemak van heb ik jou daar,. en zo gaan we de rust in met het 2e kwart op 22-2. Derde kwart dan denk je als team vaak ,we zijn er,l we hebben al gewonnen maar Hillegom blijft gewoon basketballen ! en dan zak je wat af als team.Dan komt Lisa er aan en gooit er ballen in Manon staat vandaag op een andere positie te spelen en dat lukt goed en daar moet ook nog op getraind worden met de rest van het team.3e kwart eindigt met 21-5. Anida ,Kelsey en Rianne nemen de rest van punten voor hun rekening en sluiten het 4e kwart af met 24-4!! Wat een concentratie en wat een strak spel wordt hiet gespeeld !!door deze meiden. het publiek was dan ook weer goed vertegenwoordigd en moedigde deze ploeg ook goed aan.GA zo door meiden nog 4 wedstrijden en dan?????