We beginnen in de tweede minuut met een drietje van Erwin Rosenkrantz, goede scores van Melle Larooi en Levi Gibson en we staan zomaar met 7-2 voor tegen één van de koplopers. Schrobbelaar had net als wij een team van 6 man, alleen wij zijn dat ondertussen gewend. Een paar slordigheidjes verder en we verliezen het eerste kwart met 12-14, jammer maar niets aan de hand. In het tweede kwart werd al duidelijk zichtbaar wat ons de rest van de wedstrijd zou blijven achtervolgen, Erwin en Melle scoren en de rest lijkt het wel niet te durven. Renzo Huizinga één score en de rest alleen de twee genoemde mannen. Bij Schrobbelaar hebben ze een paar uitstekende schutters die elkaar afwisselen bij de scores. Inside hebben ze één sterke man en zowel deze man als de schutters verdedigen bleek vandaag een te groot probleem. Stand na het tweede kwart is 26-34.
Het derde kwart gaat gelijk op, het eindigt in 12-13 en we houden goede hoop op een (verrassend) positief resultaat. Daardoor beginnen we het vierde kwart met een achterstand van 9 punten. Binnen twee minuten zijn we op 3 punten gekomen na goede scores van Melle, Renzo en Erwin. Helaas gaat op zo’n moment de bal weer akelig precies vallen bij onze tegenstander. We kunnen ze nog een paar minuten bijhouden maar leggen het uiteindelijk toch af. Dit kwart verliezen we met 14-18, waardoor we alle vier de kwarten verloren hebben en dus terecht ook de wedstrijd verliezen. Ondanks dit alles blijft het wel knagen, er had duidelijk meer ingezeten. Wat minder balverlies, wat meer durf bij onze mannen en we kunnen het echt gelijkwaardig opnemen tegen ook de topploegen in onze competitie.
Scores: Levi 2, Angelo Eudoxie 2, Renzo 6, Erwin 20 (15 rebounds!) en Melle 22 punten.