T’ja, soms loopt het anders dan je denkt of verwacht. Wij hebben 10 speelsters die weinig voor elkaar onder doen, maar op de een of andere manier spelen wij nooit allemaal goed. Telkens is er weer een andere speelster die het team op sleeptouw neemt en telkens zijn er speelsters die er niet bij zijn. Het drukke leven zal er wel mee te maken hebben, geen idee. Elke wedstrijd is een verassing wie de sterren van de hemel speelt. Vandaag was het Lois Visser die vooral in het begin opviel door haar rustige en vastberaden spel, haar inzet, het goede lopen en het op de goede positie staan. Lois opende de score en wij dachten, we rollen ze op, ik bedoel wij winnen gemakkelijk. Nou, dat liep even heel anders. Wij kregen de bal er gewoon niet in. Wij hadden voortdurend balbezit en konden vaak aanleggen voor een schot of lay-up, maar de bal ging overal naar toe, maar niet erin. Onze verdediging stond wel als een huis en ook de tegenstander Windmills stond erg goed en fel te verdedigen, met het gevolg dat het slechts 8-8 stond in de pauze. Hoe bestaat het, zo weinig punten. Na de pauze kwamen wij er beter in en konden wij en Puck het verschil maken. Puck is onze steun en onze kracht, zij blijft gaan. Ook als het niet lukt blijft zij doorzetten en werken. Klasse! Uiteindelijk hebben wij verdiend gewonnen met 28-16. Iedereen heeft met inzet gespeeld, er werd goed met elkaar afgesproken hoe wij gingen staan en wij speelden redelijk goed samen. Het knelpunt en leerpunt van deze wedstrijd was het schieten, dat was echt niet goed. Verder willen wij soms veel te snel scoren, dan is het spel paniekerig en onrustig, door haast en onnauwkeurigheid is er dan bal verlies. Er moet meer rust, en vertrouwen in ons spel komen. Onze inzet en enthousiasme is hartverwarmend, nu nog wat slimmer worden, dat geldt natuurlijk zeker voor de coach.
1e kwart: 8-4, 2e kwart: 0-4!!, 3e kwart: 10-2 en het 4e kwart 10-6. De scores: Lois Visser 2 punten, Naomi 4 punten, Puck 10 punten, Marina 4 punten, Lois de Groot 4 punten, Jeske 2 punten en Lea 2 punten.