Onze heren 1 spelen een goede wedstrijd maar kunnen niet winnen van koploper US.
Het eerste kwart bieden we goed weerwerk, hard werken en goede scores van Stefan Eikenboom, Justin de Vries en Melle Larooi geeft een 15-18 tussenstand. Mocht vorige week het derde kwart wel vervallen, nu geldt dit voor het tweede kwart. Joris van de Wiele en Stefan scoren hier nog maar we verliezen dit kwart met 14-26. Gezegd moet worden dat US een sterk team heeft dat terecht aan kop gaat. We blijven hard werken maar als wij een foutje maken scoren zij wel en omgekeerd doen wij dat niet. Een verschil in niveau dat met alleen hard werken niet of nauwelijks goed te maken is. Bij rust een achterstand van 15 punten maar toch houdt coach Adrie Willemzorg goede hoop op een goed resultaat. Het derde kwart gaan we dan ook vliegend van start, met name Jeroen van de Broek en Angelo Eudoxie maken enkele prima scores en we komen tot op 6 punten. Dan gaan toch de routine en kwaliteiten van US weer gelden en laten zij ons niet dichterbij komen. Uiteindelijk winnen we dit kwart wel met 20-18 maar staan we nog steeds 13 punten achter, 49-62. Het vierde kwart blijven we knokken en ploeteren maar helaas verliezen we ook dit kwart met 17-21. We zijn net (nog) niet sterk genoeg om ploegen van dit niveau echt in de problemen te brengen. Zoals wel vaker gemeld laten we ons, met name onder de borden, nog teveel aan de kant zetten. Melle pakt nog 13 rebounds, de rest kan hier onvoldoende bij aanhaken. Jammer en zeker een aandachtpunt voor de coach.
Wat de wedstrijd nog leuker maakte was dat de tribune goed gevuld was en zeker het meisjesteam wat de mannen aanmoedigde maakte er een fijne sfeer van. Erwin was hier duidelijk de favoriet, maar ook de rest kreeg luide bijval.
Scores: Angelo 4 punten, Jeroen 7, Erwin 9, Justin, Joris en Melle ieder 11 en Stefan 13 punten.