Wedstrijd uit tegen BV Amsterdam,
Dat wordt interessant en dat komt door twee spelers van dit team die razendsnel zijn,
Op de training deze week waren er weinig spelers te zien, toetsen, ziek, op kamp van school, etc. etc. etc.
Dus naar Amsterdam en gaan het eerste kwart in en ja, dan zie je dat er weinig getraind is de afgelopen week.
Om fullcourtpress te spelen heb je altijd 5 spelers nodig als er 3 spelers defense geven en 2 niet gaat dat niet lukken.
Er wordt geopend in het 1e kwart door Romy met een mooi schot 2 punten voor daarna 2 vrije worpen en die gaan jammer genoeg mis.
Na de conclusie dat die press niet heeft gewerkt en BV Amsterdam goed in defense staat eindigen we met 8 — 7 in het eerste kwart.
2e kwart halfcourt defense om het overzicht te behouden en dan opent Tessa met lay-up 2 -0 en dan gebeurt ,, alsof ze het licht gezien
hebben gaat Rianne als een dolle naar de basket en gooit er 2 lay ups in daarna Romy 3 ,Manon nog 2 en niet te vergeten Lisa 2 !
Wat een aanval en natuurlijk niet te vergeten de defense, tweede kwart 8 — 24 !!!
Dan is er rust, 5 minuten krijgen we want ze lopen in de zaal achter op schema en gaan meteen weer door met de wedstrijd.
Derde kwart en Tessa begint met 2 vrije worpen die naast gaan en daarna na de rebound er 2 in gooit heel sterk.
Anida komt er in en je weet als die de bal heeft dan is er dreiging, dan begeeft de klok het! en staan de 2 teams 4 minuten stil en moet Andre onze monteur komen om de klok van de tegen partij te fixen.
Derde kwart 11–7, jammer van die onderbreking want we waren op dreef.
Dan het 4e kwart Riska 2 steals!! en 2 lay ups achter elkaar, Romy nog 2 punten en Tessa die 1 tegen 1 uitkomt en 4 punten pakt en supersterk in de rebound is.!! 4e kwart 6–14.
Een goede wedstrijd hebben de dames gespeeld,
En Andre nog bedankt voor het sleutelen.

Allard