We begonnen vandaag weer als vanouds, dit had zijn goede maar ook een mindere kant. Melle Larooi had binnen 7 minuten 8 punten, 4 rebounds maar ook al 3 fouten. Hij moest de rest van de wedstrijd ‘ingetogen’ verder. Gelukkig kon Erwin Rozenkrantz wat extra werk opknappen en maakt hij dit kwart ook nog 7 punten. Na een heel goed gespeeld kwart stonden we met 20-19 voor. Het tweede kwart bleven we heel sterk spelen, meerdere spelers gingen zich met de scores bemoeien. Opvallend was de inbreng van Renzo Huizinga, voor het eerst meespelen en in dit kwart 4 punten bijdragen. Dit buiten zijn waardevolle bijdrage in het verdedigende werk, al met al een echte aanwinst! Het tweede kwart wonnen we met 21-19 en stonden we bij de rust met 41-38 voor. Onze tegenstander, Flashing Heiloo, had dit duidelijk niet verwacht, zij hebben bijvoorbeeld als enige van US (de koploper) kunnen winnen. De tweede helft kon Flashing hun niveau goed handhaven, bij ons ging helaas de kaars weer langzaam uit. Weer was het de te kleine groep die ons parten speelde, Jeroen van de Broek ziek en Justin de Vries voor werk afwezig. We hadden daardoor één geblesseerde bankzitter (voor de noodgevallen) en gelukkig dus Renzo. Het blijkt steeds weer dat 6 man gewoon te weinig is om op dit niveau goed mee te kunnen spelen. Het derde kwart verloren we met 10-17. Erwin en Melle stonden ondertussen ieder met 4 fouten te spelen en dat maakt het niet eenvoudiger, de rest kon het gewoon niet voldoende compenseren. Ook het vierde kwart werd hard gewerkt maar scoorden we te weinig. Melle met twee driepunters, Erwin en Joris van de Wiele ieder een score en dan verlies je ook dat kwart met 10-15. Een steeds weer terugkerend probleem is ook het aantal rebounds dat we pakken. Als team pakken we er al te weinig maar binnen het team moet dit steeds weer door dezelfden gedaan worden. We laten ons wellicht teveel imponeren door de tegenstanders.
De einduitslag is 61-70 geworden, we maakten 41 punten vóór rust en slechts 20 daarna.
Scores: Renzo 5 punten, Angelo Eudoxie 7, Joris 11, Melle 18 en Erwin 20.