We speelden tegen Smit, Kwakman, Tol en Schilder…..driemaal raden…….Volendam. Het zou weer geen wedstrijd worden en dat wisten we al vantevoren. Meestal begin ik dan met wat pressie en laat later in de wedstrijd de teugels wat vieren, zodat de tegenstander ook nog wat te spelen heeft. Maar de coach riep na een paar minuten: ‘Hak er eens op!’ en toen dacht ik maar eens de hele wedstrijd met pressie te gaan spelen. We deden dat afwisselend met zone en man to man en ik kon dat allemaal vanaf de kant regelen met signalen. De zonepress ben ik heel ontevreden over, maar de man to man gaat nog steeds heel goed.

Periode 1: 2 – 28

We maken na deze periode gebruik van ijshockeywissels met twee gelijkwaardige teams. Zo kan ik de tactiek aan de kant doornemen en op het veld zetten.
Met de regels ging het allemaal niet zo nauw, maar ook daar raken we aan gewend.

Periode 2: 2 – 55 (0 – 27)
Periode 3: 8 – 87 (6 – 32)
Periode 4: 10 -112 (2 -25)

Naomi scoorde punt 100 en mag trakteren.