Vorige week hebben de heren 1 een uiterst negatieve wedstrijd gespeeld en in overtime verloren. Ondanks reparatiepogingen van trainer/coach Adrie begonnen de mannen de wedstrijd tegen Schrobbelaar nog duidelijk in de negatieve modus. Het eerste kwart eindigde in een bizarre score.
Vermeldenswaard is dat Alex de volledige score in dit kwart voor zijn rekening genomen heeft. Na het 1e kwart stond het 13-2!! Omdat het verdedigend goed liep gingen de mannen toch wat meer geloof in eigen kunnen krijgen. Het tweede kwart verloren we met 22-21. De aanvalspatronen gingen steeds beter en Melle eindigde dit kwart met een drietal scores waaronder een prachtige actie in de buzzer.

In de pauze is er vooral op gehamerd dat we toch wel wat kunnen en met name Erwin kwam in de tweede helft helemaal los. Schrobbelaar heeft een sterk team met veel (eredivisie) ervaring en sterke individuele spelers. Hier stelden wij een enorme inzet tegenover en een gedeelte van het bij ons aanwezige talent liet zich zien. We kunnen nog veel beter en Schrobbelaar kreeg het steeds moeilijker met ons. Met nog anderhalve minuut te gaan kwamen we zelfs op gelijke hoogte 58-58. Helaas deden enkele turnover’s ons uiteindelijk nog de das om.
De eindstand is 66-58 geworden.

Wel verloren maar zelfs Adrie had hier vrede mee en heeft van deze wedstrijd kunnen genieten. Terugkomen in de wedstrijd na zo’n beroerd begin getuigt van een sterke mentaliteit en de echte wil om er wat van te maken. Als de laatste drie kwarten maatgevend worden voor het verdere verloop van het seizoen kunnen we nog vele leuke wedstrijden van onze mannen verwachten.

Scores: Angelo, Justin en Jeroen ieder 2 punten, Melle 16 en Erwin en Alex ieder 18 punten.