Na de 100+ wedstrijd van vorige week nu een wat sterkere tegenstander, Hoppers uit Hoorn. Naomi, Denise B en Quinty B moeten ook nog een wedstrijd spelen met de U16 in en tegen DenHelder, dus moeten zij vandaag voortijdig weg.
De eerste periode spelen we wat we eigenlijk al een paar wedstrijden spelen, veel druk op de tegenstander zetten. Dat gaat goed, we komen vaak en snel in balbezit. Wel hebben we te veel kansen nodig om de bal erin te gooien.
Periode 1: 0 – 21.

Iedereen wisselt door, waardoor er steeds een andere samenstelling van het team staat. Maar eigenlijk maakt dat weinig uit. Wel nemen we wat gas terug, om ook de tegenstander te laten basketballen. Daardoor komen er wat tegenscores, maar niet veel.
Periode 2: 6 – 42 (6 – 21)

Na de rust verslappen we wat. Ook gaan Naomi en Denise B omkleden en naar Den Helder. Quinty B volgt even later.
Periode 3: 16 – 58 (10 – 16)
Periode 4: 26 – 66 (10 – 8 )

We zien dus heel sterk de afhankelijkheid die we hebben van deze drie meiden. Zonder hen missen we wat pit in het veld en wordt het wat gezapiger allemaal.
Maar we spelen wel een goede wedstrijd, waarin we weer veel dingen geleerd hebben, zowel aanvallend als verdedigend.