We wisten al dat het geen spannende wedstrijd ging worden tegen U14 van Amsterdam. Zij speelden vorige week tegen Hoofddorp en maakten maar 7 punten. Nu kwamen ze ook nog te laat en maar met 5 speelsters. Wij willen toch wat leren van zo’n wedstrijd, dus moeten we bepaalde taken uitvoeren. Dat ging nog niet altijd goed, dus konden we verbeteren, ondanks het grote verschil.
De periodestanden:
1: 33 – 2
2: 75 – 2
3: 103 – 2
4: 123 – 2

Een heel groot verschil dus. Maar we trainen ook vaak en goed en we bereiden ons altijd goed voor op de wedstrijd. Compliment voor de tegenstander die gewoon bleef basketballen, ondanks de grote nederlaag en het gebrek aan wissels.

Het leuke aan ons team is dat men voor elkaar wil werken en dat er veel high fives gemaakt worden, zonder dat dat gezegd hoeft te worden. We gaan sportief met de tegenstander en de scheidsrechters om en aan het einde van de wedstrijd wordt het publiek ook bedankt. Een leuke manier van sport bedrijven dus.