9 oktober 2011, Landsmeer, ProBuildLions MU16 1 vs DAS MU16 1

Vandaag moesten we tegen DAS MU16 1. Zij hadden, net zoals wij, al paar wedstrijden met groot verschil gewonnen dus we verwachtte een sterke tegenstander en een spannende wedstrijd.

We begonnen met Nina, Beau, Denise B, Femke en Paulien. We stonden heel hard te werken in de verdediging en pakten veel ballen. We hadden ook een beetje geluk dat DAS een paar makkelijke ballen miste. Maar na 6 minuten spelen stonden we 18-0 voor.

En toen vergaten we een tijdje te scoren. DAS kwam terug tot 18-11. Gelukkig begonnen we toen weer te scoren en de eindstand van het 1e kwart was 22-11.

Het 2e kwart waren we de eerste 5 minuten weer heel sterk en liepen we uit naar 41-17. Daarna ging het een beetje heen en weer en stonden we met de rust 47-23 voor.

Het 3e kwart hebben we nog harder gewerkt en liepen we uit naar 82-37. We scoorden dus 35 (!) punten in dit kwart.

We moesten nog 1 kwart en wilden weer heel graag de honderd halen want de taart van Nina was de vorige keer heel lekker! We hebben weer heel hard gewerkt en drie maal raden wie het honderdste punt scoorde? Nina! Dus morgen hebben we op trainen weer taart!

De eindstand werd uiteindelijk 105-44

We beginnen steeds beter te verdedigen en aan te vallen. Dat komt ook omdat we elkaar beter kunnen vinden. Het gaat nog niet altijd foutloos maar als we hard door blijven trainen komt dat vanzelf wel.

Naomi Blok